why can`t input chinese in text tools?

(This forum has been closed. Please use the General Moho Discussion forum.)

Moderators: Fahim, Distinct Sun, Víctor Paredes, erey, Belgarath, slowtiger

Locked
iix
Posts: 1
Joined: Wed Oct 06, 2004 9:35 pm

why can`t input chinese in text tools?

Post by iix » Wed Oct 06, 2004 9:37 pm

who can tell me? thanks!
User avatar
arglborps
Posts: 22
Joined: Wed Aug 04, 2004 1:18 am
Location: Tokyo, Japan
Contact:

Post by arglborps » Mon Oct 11, 2004 2:57 am

I had the same problem when trying to input Japanese. Then I found out that even German Roman characters (äöü ÄÖÜ ß) won't work.

For some reason it takes only ASCII text in the input field and therefore makes the tool pretty useless.
Locked