AVi import into ASpro 64bit.

Discuss Moho bugs (or suspected bugs) with other users. To report bugs to Smith Micro, please visit support.smithmicro.com

Moderators: Fahim, Distinct Sun, Víctor Paredes, erey, Belgarath, slowtiger

Post Reply
User avatar
Squeakydave
Posts: 311
Joined: Tue Aug 03, 2004 9:44 pm
Location: UK - London-ish
Contact:

AVi import into ASpro 64bit.

Post by Squeakydave » Mon Oct 29, 2012 1:06 pm

As of version 9.1 I can now see pictures -hurray!....but
NO Audio.
I am using the Cineform codec and rendering out reference video out of after effects cs6. with the audio output set to 48.000khz 16bit stereo uncompressed.

Needless to say the 32bit version of ASpro works perfectly.

Sigh.
User avatar
Squeakydave
Posts: 311
Joined: Tue Aug 03, 2004 9:44 pm
Location: UK - London-ish
Contact:

Re: AVi import into ASpro 64bit.

Post by Squeakydave » Mon Nov 19, 2012 12:45 pm

I have finally had a little time to instal the k-lite 64bit codec pack and.......Audio still doesn't work.

I think I'll just stick to the 32bit version of Anime studio. Much less stressful.
I would love to hear from anyone who manages to get 64bit video import with sound working though.
Post Reply