Unable To Use Library

General Moho topics.

Moderators: Fahim, Distinct Sun, Víctor Paredes, erey, Belgarath, slowtiger

Post Reply
toshiyori
Posts: 116
Joined: Fri Jun 27, 2014 3:12 pm
Location: Palmetto Florida

Unable To Use Library

Post by toshiyori » Sat Jul 01, 2017 3:23 pm

I just got MOHO Pro 12, I tried to put a character into the "Library" all through the process, the + (Add) was never highlighted.
I watched over & over the tutorial for the New Library for MOHO. In the tutorial the + was highlighted, Also trying to generate a separate library folder was also unsuccessful !
toshiyori
Posts: 116
Joined: Fri Jun 27, 2014 3:12 pm
Location: Palmetto Florida

Re: Unable To Use Library

Post by toshiyori » Sat Jul 01, 2017 7:27 pm

Another reason I want to move my projects into the "Library" is because when I save the project to "Desktop" (Mac) when I reopen it some of the vectors are in error. These I have to delete and redo.
User avatar
synthsin75
Posts: 7278
Joined: Mon Jan 14, 2008 11:20 pm
Location: Oklahoma
Contact:

Re: Unable To Use Library

Post by synthsin75 » Sat Jul 01, 2017 7:32 pm

Sounds like you didn't create a custom content folder...where the user library is stored. And the messed up vectors sound like user error.
toshiyori
Posts: 116
Joined: Fri Jun 27, 2014 3:12 pm
Location: Palmetto Florida

Re: Unable To Use Library

Post by toshiyori » Sat Jul 01, 2017 10:52 pm

I have tried to create a "Custom Content Folder", I open Library in Windows, click on "Library" > click on > "Custom Location" this brings up my desktop and nowhere to type in a name. As I stated before: at no time is the + highlighted. I have viewed the tutorial several times without any luck !
User avatar
synthsin75
Posts: 7278
Joined: Mon Jan 14, 2008 11:20 pm
Location: Oklahoma
Contact:

Re: Unable To Use Library

Post by synthsin75 » Sun Jul 02, 2017 3:37 am

The custom content folder names itself...you just pick where it is created. You don't create the custom content folder from the library.
obtusity
Posts: 73
Joined: Tue Jan 12, 2016 2:30 am

Re: Unable To Use Library

Post by obtusity » Sun Jul 02, 2017 5:23 am

As Wes said, not an OS function, it is a Moho function, nothing to do with OS libraries and custom locations.

In Moho: Edit menu, Preferences, General tab, Custom Content Folder. Set it to a location where you have write access (e.g. a subfolder in Documents).
Post Reply